Deltagende Bryggerier

FRA FREDERIKSBERG

FREDERIKSBERG BRYGHUS

Frederiksberg Bryghus brygger øl af allerhøjeste kvalitet med udgangspunkt i godt håndværk, viden og nysgerrighed.

FRA VESTEGNEN

BRYGGERIET SKANDS

KÆRLIGHED TIL BRYGKUNST. Hver eneste af vores øl er skabt af kærlighed til brygkunst og kvalitet.

FRA HORNSHERRED

HORNBEER

Vi kan rigtigt godt lide øl, og brygger derfor mange forskellige, men kun øl, vi selv kan lide. Gerne øl med lidt kant. Men ikke uden at vi altid søger at opnå fuld balance og harmoni i smagsoplevelsen. Hornbeer er et eksperimenterende bryggeri med alt lige fra syrlige frugtøl og cider hvede, pilsner, wiener, Ipa, bock, røgøl, belgisk ale, triple , porter og stout.

FRA KØBENHAVN

KASPER BREW CO

Vi er Casper og Kasper – og vi brygger øl vi elsker og drikker.  Vi er glade for humle, balance og lettere skøre eksperimenter.

FRA MIDTFYN

MIDTFYNS BRYGHUS

Med et bredt sortiment af fynske specialøl er det næsten umuligt …

FRA ØSTJYLLAND

SYNDIKATET

Vi brygger det bedste øl indenfor de kendte genrer.

FRA THISTED

THISTED BRYGHUS

Årets danske Bryggeri 3 år i træk. Spændende, prisvindende specialøl, økologiske øl, sodavand og gaveæsker fra Thy og Nationalpark Thy.

 

FRA PRAG – TJEKKIET

Břevnovský Klášterní Pivovar sv. Vojtěcha/St. Adalbert Břevnov Monastery Brewery

Břevnov-klosteret, det ældste munkekloster i Bøhmen, har været tæt forbundet med ølbrygning, siden det blev grundlagt i år 993. Faktisk er den første nedfældede beskrivelse af ølproduktion i Bøhmen relateret til dette kloster. I en bygning fra baroktiden, der tidligere fungerede som stalde, blev der i 2011 etableret et nyt moderne bryggeri, som følger denne lange tradition.

FRA PRAG – TJEKKIET

Dva kohouti /
Two Roosters Brewery

Hos Dva Kohouti bryggeri og tapperi, der blev grundlagt med støtte fra den anerkendte restaurantkæde Ambiente i Prag, kombinerer vi bryggerikunsten og skænkningen af den perfekte fadøl. På vores bryggeri, der ligger i Prag-kvarteret i Karlín, brygger vi vores hjemmelavede øl om morgenen, og vores bartendere åbner for hanerne om eftermiddagen

 

FRA PLASY – TJEKKIET

Knížecí pivovar Plasy /
Princely Brewery of Plasy

Princely Brewery of Plasy er en del af Cistercienserordenens kloster i barokstil, der blev grundlagt i 1144. Siden da har munkene brygget deres øl der, og bryggeriet er derved et af de ældste i Europa.Vores brygmestre følger nøje opskrifterne og procedurerne og garanterer således vores øls fyldige smag.I vores bryggeri i jugendstil finder du en temakro og restaurant.

FRA PARDUBICE – TJEKKIET

Pardubický pivovar/
Pardubice Brewery

Pardubice bryggeriet er en vigtig regional ølproducent i Østbøhmen. Vores ølmærker omfatter Pernštejn, Pardubický Taxis og Pardubický Porter. Vores specielle lyse øl, Pardubický Taxis, er naturligt forbundet med den legendariske Big Taxis grøft-forhindring ved den berømte Great Pardubice Steeplechase.Traditionen for ølbrygning i Pardubice har eksisteret i århundreder

 

FRA KAMENICE nad LIPOU – TJEKKIET

Pivovar Kamenice/
Kamenice Brewery

Traditionen med ølbrygning i Kamenice stammer fra det 15. århundrede, da byens borgere fik rettighederne til at brygge. I det 17. århundrede overtog adelen ølproduktionen og grundlagde det første slotsbryggeri. I 2016 opkøbte Kamenice Brewery bryggeriet med det formål at genåbne både produktionen og dets historiske udseendeVi brygger vores øl både på et stort bryggeri og et mikrobryggeri

FRA PRACHATICE – TJEKKIET

Pivovar Prachatice/
Prachatice Brewery

Vores bryggeri, der ligger i den historisk by Prachatice, producerer både traditionel pilsnerøl og specielle øltyper. Ølsmagen fastlægges ved brugen af
ingredienser af høj kvalitet – humle, malt, gær – men hovedsageligt en unik vandkilde, der kommer fra kilderne nær Šumavabjergene.Hemmeligheden bag succesen ligger i vores egne formler, som vi udvikler på hver dag.

FRA MALY ROHOZEC – TJEKKIET

Pivovar Rohozec/
Rohozec Brewery

Vores bryggeri ligger i Malý Rohozec, en lille by tæt på Turnov, næsten hundrede kilometer nordøst for hovedstaden Prag. Siden det 19. århundrede er den omkringliggende romantiske region, hvor Jizera-floden løber, blevet omtalt som ”det bøhmiske paradis”.Den smukke, maleriske natur og den behagelige og forfriskende smag af vores Skalák- og Podskalák-øl er det perfekte match!

FRA SVIJANY – TJEKKIET

Pivovar Svijany/
Svijany Brewery

Hotel & Chateau Svijany tilbyder stilfuld indkvartering, mens du er på øltur i Chateau Svijanys historiske lokaler, der har været forbundet med det traditionelle bryggeri i Svijany siden dets oprindelse. Chateau-hotellet tilbyder 17 rummelige værelser, herunder standard-, luksus- og bryllupssuiter. Chateau Svijany udgør et optimalt udgangspunkt for firmaarrangementer, teambuilding og konferencer.

FRA SYDBØHMEN – TJEKKIET

REGION SYDBØHMEN

Bøhmen har altid været hjemsted for brygning ved brug af malt, vand og humle. Næsten alle kunne opnå privilegiet at brygge.I dag i Sydbøhmen er der, bortset fra verdenskendte bryggerier, også mange mikrobryggerier og bryggerier, der er åbne for besøgende, og som inviterer dem inden for, så de selv kan smage det gyldne, skummende produkt.

FRA ZATEKY- TJEKKIET

Žatecký Pivovar
Žatec Brewery

I dag fortsætter Žatec-bryggeriet traditionen med at fremstille tjekkisk øl af den blege pils type, ligesom denne teknologi har stabiliseret sig siden anden halvdel af det nittende århundrede. Den insisterer på kun at bruge tre basale råvarer: vand, malt og humle. Hvad der for nylig blev set i næsten alle tjekkiske bryggerier ses sjældent i dag.

FRA NYMURK – TJEKKIET

Pivovar Nymburk/
Nymburk Brewery

Representeret af en agent her.  De er et gammelt bryggeri med egen maltproduktion.